Η εταιρεία μας ξεκινησε το 1996 και το αντικείμενό της ειναι η μελέτη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση:
φυσικού αερίου, αυτόνομης & κεντρικής θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων, αντλίες θερμότητας, ενδοδαπέδια θέρμανση και υδραυλικών εγκαταστάσεων
Οι στόχοι μας ήταν και παραμένουν η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας σε όλους τους τομε΄ς, η ποιότητα των προϊόντων, η ποιότητα εγκατάστασης, η αξιοπιστία και η οικονομία.
Γνωρίζοντας καλά τη συνεχή αύξηση του ανταγωνισμού στον τομέα μας, προσφέρουμε πάντα τις πιό συμφέρουσες λύσεις της αγοράςκαι αυτο το επιτυγχάνουμε χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, κρατώντας σταθερή τη σχέσητιμής-ποιότητας.
Με την πολυετή πείρα μας, δινουμε την πιό αξιόπιστη λύσηγια οποιοδήποτε χώρο. Στην τήρηση όλων των παραπάνω, συμβάλει η πολυετής εμπερία των συνεργείων και μηχανολόγων και η συνεργασία μας αποκλειστικά με τις καλύτερεςκαι πιό αξιόπιστες εταιρείες σε κάθε τομέα.
Ειδικότερα για το Φυσικό Αέριο, αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της σύνδεσης, απο την αίτηση προς την ΕΔΑ για την τοποθέτηση μετρητή, τη μελέτη και την εσωτερική εγκατάσταση, τη διαμόρφωση του λεβητοστασίου σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα νομοθεσία, έως την τελίκή αεριοδότηση και συντήρηση της εγκατάστασης.

Μετά τιμής

Βεληβασάκης Γεώργιος
μηχανολόγος μηχανικός