Υπαναχώρηση και Επιστροφές ή αντικαταστάσεις προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε εντός προθεσμίας 2 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα εκτός προιόντων που είναι "κατόπιν παραγγελίας".

Για επιστροφή τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να είναι στην συσκευασία τους σφραγισμένα όπως στάλθηκαν από εμάς.

Σε περίπτωση αντικατάστασης κάποιου προϊόντος πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που παρελήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί o σειριακός αριθμός της συσκευασίας με αυτή του μηχανήματος) και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 2 ημερών τότε η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή την αντικατάσταση.
Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν μπορεί να παραταθεί πέραν των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης  κλπ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας 

Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη