ΗΛΙΑΚΟΣ SONNE 120/1,7PH διπλης ΧΑΛΚΙΝΟΣ -PHAETHON Μεγέθυνση

ΗΛΙΑΚΟΣ SONNE 120/1,7PH διπλης ΧΑΛΚΙΝΟΣ -PHAETHON

SO- 007-070

Νεο

ΗΛΙΑΚΟΣ SONNE 120/1,7PH διπλης ΧΑΛΚΙΝΟΣ -PHAETHON

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 050,00 €

1 050,00 €

ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ SONNE AKTION PLUS 120 ΛΙΤΡΑ 2ΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΜΕ 1 ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗ PHAETHON 1,68 m2 ΚΑΙ SECURIT ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ SOLAR KEYMARK .

ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΗ 105 Χ 160

Είναι ο μοναδικός ηλιακός θερμοσίφωνας παγκοσμίως όπου λόγο του χαλκού δεν σκουριάζει και δεν διαβρώνετε εξασφαλίζοντας έτσι την απόσβεση του.

Γραπτή εγγύηση για 15 χρόνια , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.
Μηδενική συντήρηση Με υλικά κατασκευής μόνο χαλκό και ορείχαλκο δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης και είναι ο μοναδικός χωρίς ράβδο μαγνησίου.
Μοναδικός για πόσιμο νερό.
Έχουν θερμοδοχεία από καθαρό χαλκό πιστοποιημένο για χρήση σε εγκαταστάσεις πόσιμου νερού σύμφωνα με την προδιαγραφή DIN 50930-6/ August 2001. Μηδενικές απώλειες του ζεστού νερού Μονωμένος από διογκωμένη οικολογική πολυουρεθάνη πυκνότητας (44kg/m3) και με θερμική αγωγιμότητα μόνωσης 0,0180 W/mK διατηρεί το νερό του δοχείου ζεστό ανεξάρτητα της εξωτερικής θερμοκρασίας .

Η απουσία ράβδου μαγνησίου ( ανοδικής προστασίας ) μέσα στο θερμοδοχείο διατηρεί το νερό που χρησιμοποιούμε χωρίς τα ρινίσματα της ράβδου εξασφαλίζοντας , πεντακάθαρο και πόσιμο .
Κατασκευάζονται από ειδικά διαμορφωμένα κυάθια (2) που ενώνονται μεταξύ τους με μια μόνο ραφή συγκόλλησης και εξασφαλίζουν την διπλάσια αντοχή σε σχέση με τα κοινά δοχεία ( πίεση δοκιμής 20 bar ).
Κορυφαία απόδοση Με μανδύα από χαλκό που εφαρμόζει με πρωτοποριακή εφαρμογή περιμετρικά του δοχείου , εξασφαλίζοντας λόγο της υψηλής θερμοαγωγημοτητας του χαλκού την ταχύτερη θέρμανση του νερού σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ασφάλεια από πάγο και άλατα Με χρήση ειδικού μίγματος θερμικού υγρού διατηρούμε την συλλεκτική επιφάνεια ανέπαφη από άλατα εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αντοχή του υδροσκελετου ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες .
Τεχνολογικά καινοτόμος Με τεχνολογικά προηγμένη εφαρμογή της φλάντζας του θερμοδοχείου ελαχιστοποιώντας της συγκολλήσεις καθώς και τον χρόνο αντικατάστασης της αντίστασης στην περίπτωση που αυτό χρειαστεί χωρίς την χρήση πολύπλοκων εργαλείων .
Έξυπνες Μηχανολογικές λύσεις Μοναδικής σχεδίασης εφαρμογή του προαιρετικού εναλλάκτη σύνδεσης με το λέβητα της κεντρικής θέρμανσης πετυχαίνοντας , την ταχύτερη θέρμανση του νερού αποτρέποντας ταυτόχρονα την συνήθη σε άλλα συστήματα ανάστροφη λειτουργία ,που έχει σαν αποτέλεσμα να κρυώνει ακόμα και το νερό που ζεσταίνετε από τον Ήλιο .
Πιστοποιημένα υλικά κατασκευής Όλα τα υλικά κατασκευής των προϊόντων μας τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις .
Πιστοποιημένα προϊόντα Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και έχουν μετρήσεις από το κέντρο ερευνών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ βάση του προτύπου EN 12975-2/ISO 9806-1ΕΛΟΤ. και πιστοποιητικό SOLAR KEY MARK.

Είμαστε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ με εξειδικευμένο κατάστημα Ηλιακών συστημάτων , Θέρμανσης φυσικού αερίου Παρέχουμε & άμεση τοποθέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές απο εξειδικευμένο συνεργείο . ΤΗΛ. 2105320702