Φόρτωση...

MITSUBISHI ELECTRIC - ECODAN

Με τους συμβατικούς λέβητες, 1kW ενέργειας εισόδου παρέχει λιγότερο από 1kW ενέργειας ή παραγωγής θερμότητας. Με την Ecodan,κάθε 1kW ενέργειας εισόδου μετατρέπεται κατά μέσο όρο σε 3.6kW της ενέργειας εξόδου ή της θερμότητας, γεγονός που την καθιστά περισσότερο από τρεις φορές πιο αποτελεσματικό από τα συμβατικά λέβητες και μια φυσική επιλογή για το χαμηλό κόστος θέρμανσης και ζεστού νερού. Ο Συντελεστής απόδοσης (COP) της αντλίας θερμότητας είναι η αναλογία της θερμότητας που παίρνουμε , διαιρούμενο με την κατανάλωση ενέργειας. Η σύγχρονη τεχνολογία της αντλίας θερμότητας που χρησιμοποιείται στη Ecodan και δίνεται σε αυτό το παράδειγμα έχει την εποχιακή βαθμολογία COP της τάξης του 3,6-4,0

Με τη μετατροπή της ενέργειας που βρίσκεται δωρεάν στο εξωτερικό αέρα και χρησιμοποιώντας αυτή πετυχαίνουμε την πιο οικονομική και αποδοτική θέρμανση.

Inverter με γνώμονα την τεχνολογία

Στην καρδιά του Ecodan είναι ένας σύγχρονος inverter συμπιεστής που μετατρέπει δωρεάν ενέργεια από τον αέρα και την αναβαθμίζει σε υψηλότερες θερμοκρασίες κατάλληλες για τη θέρμανση. Το inverter ρυθμίζει το σύστημα έτσι ώστε να παράγει την ακριβή ποσότητα θερμότητας που χρειάζεται σε κάθε δεδομένη στιγμή. Η προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης, που χρησιμοποιούν οι αντλίες θερμότηταςECODAN της MITSUBISHI ELECTRIC τις καθιστούν ιδανικές για χρήση σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος της Ελλάδας και ως εκ τούτου, ιδανικές για την εγχώρια αγορά.

Η τεχνολογία στο εσωτερικό της αντλίας θερμότητας είναι παρόμοια με οποιοδήποτε οικιακό ψυγείο, το οποίο χρησιμοποιεί έναν κύκλο συμπίεσης ατμών. Τα κύρια στοιχεία της αντλίας θερμότητας είναι ο συμπιεστής, η βαλβίδα εκτόνωσης και δύο εναλλάκτες θερμότητας (εξατμιστής και συμπυκνωτή).

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ZUBADAN

O zubadan ψυκτικός κύκλος με τον HIC (heat interchanger)+ supercooler & flash injection compressor κρατά την ροή μάζας του ψυκτικού μέσου σταθερή ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες. Επίσης αποτρέπονται υπερβολικές θερμοκρασίες του αέριου μέσου . Επιτυγχάνεται έτσι υψηλή απόδοση θερμικής απόδοσης σε όλο το φάσμα θερμοκρασιών λειτουργίας του.

 ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI ZUBADAN PUHZ-W50VHA 5KW ~1Φ
2,045.00
Χ Α Ρ Α Κ Τ Η ΡΙ Σ Τ Ι Κ Α       ... Περισσότερα

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI ZUBADAN PUHZ-W85VHA 9KW ~1Φ
3,830.00
Χ Α Ρ Α Κ Τ Η ΡΙ Σ Τ Ι Κ Α       ... Περισσότερα

Ecodan PAC–IF 031B-E Πίνακας ελέγχου θέρμανσης ψύξης, ζεστών νερών χρήσης
750.00
ΣΕΙΡΑ INTERFACE FTC Περιλαμβάνει τον... Περισσότερα

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI PUHZ-HW112YHA2 μονομπλόκ inverter 3Φ ( 12 ΔΟΣΕΙΣ )
5,189.00
MITSUBISHI ECODAN ZUBADAN INVERTER ΤΕΧΝΙΚΑ... Περισσότερα

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI PUHZ-HW140VHA2 μονομπλόκ inverter 3Φ (12 ΔΟΣΕΙΣ )
5,729.00
MITSUBISHI ECODAN ZUBADAN INVERTER 14KW ΤΕΧΝΙΚΑ... Περισσότερα

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ MITSUBISHI PUHZ-HW140ΥHA2 μονομπλόκ inverter 1Φ (12 ΔΟΣΕΙΣ )
5,440.00
MITSUBISHI ECODAN ZUBADAN INVERTER 14KW ΤΕΧΝΙΚΑ... Περισσότερα

MITSUBISHI EHPX-VM2A HYDROBOX ECODAN-ΕΣΩΤ.ΜΟΝΑΔΑ (ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ) μονο θερμανση
1,990.00
Εσωτερική μονάδα Mitsubishi electric EHPX-VM2B Η HYDROBOX compact... Περισσότερα